joi, 6 decembrie 2012

Votaţi Uniunea Social Liberală



De 23 de ani tot auzim voci isterice care ne vorbesc despre fraude electorale. În 2012 este linişte totală privitor la fraudarea voturilor din străinătate la alegerile prezidenţiale din 2009. În 2012 au fost multe contestaţii la votul aleşilor locali, în iunie. E linişte.
La referendumul din iulie 2012, minciunile grosolane ale aşa zisei “lovituri de stat”, şi ale celor 1 milion şi jumătate de voturi fraudate, s-au concretizat numai prin scandalizarea Europei de către preşedinte şi europarlamentarii PDL. În fapt, avem azi din 600 de dosare, doar 6 trimiteri în judecată. Asta în condiţiile în care membrii PDL erau prezenţi în toate comisiile de votare din ţară.
Adevărul a ieşit la suprafaţă. Nu ştiu dacă occidentalii au timp să vadă pas cu pas evoluţiile din ţara noastră, de aceea, educaţia lor îi face să creadă, iniţial, chiar şi o minciună.
În 9 decembrie, avem posibilitatea, printr-un vot masiv, să dovedim Europei că nu suntem o naţie de hoţi şi mincinoşi, ci doar, că avem multă neghină în grâu. În aceste zile, se vehiculează o nouă minciună, a unei fraude posibile pe 9 decembrie. O nouă palmă pe obrazul poporului român, dată de cei care s-au îmbogăţit în anii de criză!
Avem posibilitatea, ca în 9 decembrie, să dovedim că cei 7,4 milioane de votanţi pentru destituirea lui Traian Băsescu, nu sunt un fals, nu sunt o minciună, ci a fost răspunsul populaţiei la fals şi minciună. Avem posibilitatea să dovedim Europei că suntem stăpâni pe soarta noastră şi vom  spune prin vot, STOP MINCIUNII !
Votaţi Uniunea Social Liberală,
pentru a ne recăpăta demnitatea în faţa lumii! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu