duminică, 29 septembrie 2013

Let's do it Romania 2013

PNL Tîrgu-Mureş, TNL Tîrgu-Mureş, CSL Mureş şi CEL Mureş au înţeles ce înseamnă un mediu mai curat, o natură mai protejată la acţiunea Let's do it Romania fiind prezente şi la cea de a 3-a ediţie.
Natura are nevoie de noi! Pornind de la acest principiu
am decis să ne implicăm şi noi în această campanie naţională. Respectul faţă de natură înseamnă respect faţă de semenii noştri şi faţă de noi. Protecţia mediului nu este numai responsabilitatea organizaţiilor ecologiste care se străduiesc să oprească un dezastru ecologic, ci a noastră a fiecărui individ in parte.
Astfel, organizaţiile PNL Tîrgu-Mureş, TNL Tîrgu-Mureş, CSL Mureş şi CEL Mureş însoţite de d-na viceprimar Ionela Ciotlăuş şi consilierul local, Sebastian Pui s-au mobilizat şi au dat o mână de ajutor.
Am fost prezenţi în zona Băneasa pentru a încerca să curăţăm acea zonă ignorată de către edilul oraşului.
Acesta a fost mormanul alocat nouă, unde preţ de câteva ore am îmbinat utilul cu plăcutul. Am reuşit să adunăm peste 50 de saci de gunoaie, atât de pe marginea carosabilului, cât şi din vecinătatea acestuia. Dorim pe această cale să felicităm iniţiativa şi să îndemnăm fiecare cetăţean la implicare.
Voluntariatul înseamnă responsabilitate, simplul fapt că nu eşti remunerat nu-ţi dă dreptul să fii iresponsabil. Este atât de simplu să fim cinstiţi, să avem grijă de ce ne-a dat natura, trebuie doar puţină voinţă.
Mediul înconjurător trebuie protejat, el ne oferă toate condiţiile de care avem nevoie pentru a trăi. Un mediu mai sănătos înseamnă o viaţă mai sănătoasă!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu