duminică, 19 mai 2013

Swimathon–2013


Swimathon-ul este un eveniment special de strângere de fonduri, prin care atât persoanele fizice cât şi persoanele juridice pot desfăşura campanii de strângere de fonduri pentru susţinerea unor iniţiative şi proiecte diverse de implicare în comunitate.
Peste90 de participanţi, grupaţi în 14 echipe au luptat pentru a strânge banii necesari proiectelor înscrise în concurs.
În data de 18 mai, la Swimathon, membrii echipei DIVERS au înotat pentru ca minim 6 liceeni şi studenţi de etnie romă, voluntari ai Asociaţiei Divers, să poată participa ca şi îdrumători, alături de 36 elevi de diferite etnii în tabăra interculturală Diversitatea - O Şansă în Plus pentru Viitor!, în luna august la Sînvăsîi, pentru a ajuta la combaterea prejudecăţilor împotriva romilor prin exemplul lor personal. 
Toţi cetăţenii de bine au fost şi sunt rugaţi să sprijine echipa prin recrutarea de donatori, inclusiv online. Educaţia copiilor poate fi ajutată prin donaţii.Sper ca toţi cei care mă cunosc să sprijine programul donând pentru o cauză nobilă”.
Echipa DIVERS a înotat 49 de lungimi de bazin Olimpic. Dumneavoastră puteţi ajuta de acasă prin donaţii aici.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu