luni, 9 iulie 2012

Înotaţi pentru noi la Swimathon?


Swimathon-ul este un eveniment special de strângere de fonduri, prin care atât persoanele fizice cât şi persoanele juridice pot desfăşura campanii de strângere de fonduri pentru susţinerea unor iniţiative şi proiecte diverse de implicare în comunitate
48 de participanţi, grupaţi în 10 echipe au luptat pentru a strânge cei 54.200 de lei necesari pentru proiectele înscrise în concurs.
În data de 7 iulie la Swimathon, www.swimathon.ms membrii echipei DIVERS-TTM au înotat pentru ca 15 copii romi de clasa a V-a din Valea Rece să beneficieze de programul Şcoală după Şcoală pentru a preveni abandonul şcolar. Toţi cetăţenii de bine au fost şi sunt rugaţi să sprijine echipa prin recrutarea de donatori, inclusiv online. Educatia copiilor poate fi ajutată donând doar şi 1 leu!
Mesajul meu este: ”Doresc să-mi înfrunt frica deoarece nu sunt un bun înotător, înot totuşi deoarece toţi copiii trebuie să fie sprijiniţi să aibă acces la şcoală şi să facă faţă cerinţelor sistemului educaţional. Sper ca fiecare bazin înotat de mine să asigure măcar o săptămână de program Şcoală după Şcoală pentru cei 15 copii romi. Sper ca toţi cei care mă cunosc să sprijine programul donând 1 leu/bazin!”
Echipa DIVERS-TTM a înotat 50 de lungimi de bazin Olimpic, dumneavoastră puteţi ajuta de acasă prin donaţii la: (formularul de susţinere) http://www.swimathon.ms/?lang=ro&page=support&idregistration2012=19





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu