luni, 8 octombrie 2012

STEAUA - FC Copenhaga

    După o lungă perioadă, Steaua are un început bun de sezon. Cu Laurenţiu Reghecampf pe bancă, roş-albaştrii au avut până în prezent un parcurs aproape fără greşeală în Liga Întâi, cu 25 de puncte acumulate după 10 etape disputate. Marele examen a fost cel de joi seară, atunci când trupa stelistă a dat piept cu FC Copenhaga, în grupele Europa League. Danezii au venit la Bucureşti din postura de lideri ai grupei E, după ce în primul meci s-au impus cu 2-1 pe teren propriu în faţa celor de la Molde, în timp ce Steaua a remizat, scor 2-2, la Stuttgart.
    Disputat joi, 4 octombrie de la ora 22.05, pe Arena Naţională, în fața a 50.787 spectatori plătitori, ceea ce înseamnă că Steaua - FC Copenhaga a fost a doua partidă ca număr de spectatori, din istoria stadionului inaugurat anul trecut. La meciul cu danezii atmosfera din tribune a fost senzaţională, meciul fiind transmis în direct de ProTV. 
    Steaua Bucureşti a evoluat în formula: Tătăruşanu - G. Matei (Rusescu '64), Gardoş, Chiricheş, Pârvulescu - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Prepeliţă (Chipciu '46), Cr. Tănase - Rocha (Nikolici '46). Min. 82 - GOOOOL Steaua! Nikolici marchează după un carambol în careul danezilor. 
    Cu 4 puncte, Steaua preia şefia grupei E a Ligii Europa. Roş-albaştrii sunt urmaţi de Molde şi FC Copenhaga, cu câte trei puncte şi Stuttgart, cu un singur punct. 
      Meciul a fost condus de o brigadă din Italia, avându-l la centru pe Luca Banti, ajutat de asistenţii Riccardo di Fiore şi Luca Maggiani, în timp ce arbitri adiţionali au fost Andrea Gervasoni şi Domenico Celi. Rezervă a fost desemnat Giorgio Niccolai, în timp ce arbitrii au fost supervizaţi de către observatorul austriac Fritz Stuchlik. Delegatul UEFA pentru această partidă a fost desemnat maghiarul Marton Esterhazy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu