duminică, 28 februarie 2016

1 Martie - Mărţişor

Cu ocazia zilei de 1 Martie, doresc să ofer tuturor doamnelor și domnișoarelor un mic simbol al primăverii, alături de cele mai calde urări de sănătate, noroc și împlinire.
        O primăvară cât mai frumoasă!

vineri, 26 februarie 2016

POMANĂ ELECTORALĂ PENTRU PROFESORI LA TÎRGU MUREŞ

      La finele primei săptămâni din luna martie, înaintea campaniei electorale, Primăria Municipiului Tîrgu Mureş va organiza un mărţişor electoral, chef gratis pentru cadrele didactice din Tîrgu Mureş la restaurantul President. 
       Astfel Primăria condusă de Florea şi Maior şi-a adus aminte de o categorie profesională cu mare putere de vot: profesorii şi angajaţii din sistemul de Educaţie. 
   Cunoscând sfidarea autorităţii publice locale a unuia dintre cele mai importante domenii cel al EDUCAŢIEI şi nu numai, ca profesor doresc să salut această iniţiativă a edililor locali.
    ALDE Mureş, faţă de această situaţie cere autorităţii publice locale să organizeze astfel de evenimente şi cu alte categorii profesionale cum ar fi: Medicii, Poliţiştii şi Militarii, iar sumele să fie prevăzute în Bugetul Municipiului Tîrgu Mureş pe anul 2016 şi să se supună la vot în Consiliul Local, nu de alta dar să nu fie taxaţi la faţa locului.
       Voturile noastre nu vor mirosi a bani publici!